Wella Professionals - INVIGO BLONDE RECHARGE - Shampoo | 500 ml.

Door dit product te kopen verzamel je 11 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 11 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,22.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Wella Professionals
Capacity
500ml
Productsoort
Shampoos
ean13
4064666339801

Meer informatie

Ontdek professionele blonde haarverzorging met Wella Professionals INVIGO Blonde Recharge . Deze unieke shampoo is speciaal ontwikkeld voor eigenaars van licht haar, zowel natuurlijk als geverfd. De shampooformule bevat paarse pigmenten die ongewenste gele en koperkleurige tinten neutraliseren en het haar een koele, lichte tint geven.

Blonde shampoo Recharge Purple corrigeert niet alleen de kleur, maar voedt en hydrateert het haar ook intensief, waardoor het zacht, glad en glanzend wordt. Bevat zijde-extract en provitamine B5, die het haar versterken, beschermen tegen beschadiging en de elasticiteit verbeteren.

- Reinigt het haar van aanslag en talg

- Neutraliseert gele tinten in het haar

- Verheldert en verkoelt de kleur

- Het benadrukt de glans

- Geeft het haar zachtheid

- Bevat paarse kleurpigmenten die gele tinten uit het haar verwijderen en hun multidimensionale, koele tint benadrukken.

Hoe te gebruiken: Masseer de shampoo in nat haar en laat het schuimen. Laat 3-5 minuten intrekken en spoel daarna grondig uit.

Resultaat: Licht, zacht aanvoelend haar in een lichte, koele tint blond.

We raden aan alle producten uit de Invigo-lijn Blonde Recharge te gebruiken om je haar een uitgebreide verzorging te geven.

Wella Professionals is een merk dat al meer dan 135 jaar bestaat. Vanaf het begin heeft het zich gespecialiseerd in de productie van haarverzorgings-, styling- en kleurcosmetica. Het aanbod bestaat uit hoogwaardige producten voor professioneel en thuisgebruik. Geavanceerde technologieën die tijdens de productie worden gebruikt, maken het aanbrengen van cosmetica eenvoudiger en effectiever.

Hoe te gebruiken: Masseer de shampoo in nat haar en laat het schuimen. Laat 3-5 minuten intrekken en spoel daarna grondig uit.

Resultaat: Licht, zacht aanvoelend haar in een lichte, koele tint blond.

Wella Professionals is een merk dat al meer dan 135 jaar bestaat. Vanaf het begin heeft het zich gespecialiseerd in de productie van haarverzorgings-, styling- en kleurcosmetica. Het aanbod bestaat uit hoogwaardige producten voor professioneel en thuisgebruik. Geavanceerde technologieën die gebruikt worden tijdens de productie vergemakkelijken het aanbrengen van cosmetica en maken haarverzorging eenvoudig, aangenaam en effectief.