Goldwell - DUALSENSES - Scalp Specialst / Densifying Shampoo | 250 ml.

Door dit product te kopen verzamel je 7 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 7 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,14.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Goldwell
Capacity
250ml
Productsoort
Shampoos
ean13
4021609062554

Meer informatie

Ontdek de kracht van verzorging met Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Densifying Shampoo . Deze professionele shampoo is speciaal ontwikkeld voor mensen met dun en dun haar die extra ondersteuning nodig hebben bij het verkrijgen van volume en versteviging.

De formule verrijkt met het microPROtec complex en panthenol helpt het volume van het haar vanaf de wortels te vergroten, waardoor het zichtbaar dikker en voller wordt.

Het cafeïnegehalte helpt de bloedsomloop in de hoofdhuid te stimuleren, wat een gezonde haargroei ondersteunt en de conditie van het haar verbetert. De shampoo reinigt niet alleen, maar hydrateert en voedt de hoofdhuid ook intensief, waardoor deze een gevoel van comfort en frisheid krijgt. Dankzij de Instant Microfluid-technologie worden de actieve ingrediënten snel en gelijkmatig verdeeld, zodat ze direct werken vanaf het eerste gebruik.

- Reinigt de hoofdhuid mild maar effectief.

- Stimuleert de haargroei

- Verbetert de doorbloeding van de hoofdhuid

- Maakt het haar zichtbaar dikker

- Het kalmeert en geeft een gevoel van comfort

Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Densifying Shampoo is de perfecte oplossing voor mensen die hun haar uitgebreid willen verzorgen. Het product is geschikt voor dagelijks gebruik en zorgt voor langdurige effecten en gezond uitziend haar.

Kies Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Densifying Shampoo om elke dag te genieten van dik, levendig haar!

Hoe te gebruiken: Breng de shampoo aan op vochtig haar, masseer in en spoel grondig uit.

Resultaat: Schoon, versterkt haar

Maak gebruik van het aanbod van andere Goldwell cosmetica Dualsenses om je haar een uitgebreide verzorging te geven.

Goldwell is een merk van professionele cosmetica voor haarverzorging, styling en kleuring. Al meer dan 50 jaar staat Goldwell vooraan bij de keuze van producten voor kapsalons. Motto: "We think " stylist " benadrukt het hoofddoel van het merk - het creëren van de beste cosmetica voor professionals.