ECHOSLINE - CURL - Shampoo | 300 ml.

Door dit product te kopen verzamel je 4 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 4 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Echosline
Capacity
300ml
Productsoort
Shampoo
ean13
8008277246185

Meer informatie

Shampoo bedoeld voor zowel natuurlijk krullend en golvend haar als na een permanente golfbehandeling. Dankzij de verfijnde veganistische formule reinigt deze shampoo het haar en de hoofdhuid op milde wijze en voorkomt hij pluis in deze verzorgingsfase. Krullend en golvend haar heeft vocht en de juiste verzorging nodig om definitie en elasticiteit te behouden. Verrijkt met sheaboter en quinoa, vergemakkelijkt het kammen en ontwarren van het haar, vergemakkelijkt het stylen en, het allerbelangrijkste, geeft het de juiste hoeveelheid vocht. Het heeft een temmend effect, disciplineert en benadrukt de krul van krullen. Dankzij de arganolie verzacht en elastiseert de shampoo het haar extra. Het heeft een neutrale pH van 5,5-6,0 en de formule is gebaseerd op 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

- Ontworpen voor krullend en golvend haar

- Reinigt mild de hoofdhuid en het haar

- Maakt kammen gemakkelijker en ontwart krullen

- Biedt bescherming tegen pluizen

- Bestrijdt statische elektriciteit

- Maakt je flexibeler

- Hydrateert en optimaliseert het vochtgehalte in het haar

- Geeft glans

- Beschermt tegen schadelijke externe factoren

- Bevat geen SLS, SLES en parabenen

- Bevat 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Hoe te gebruiken: Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar. Emulgeren en vervolgens uitspoelen met lauw water. Herhaal de handeling indien nodig.

Resultaat: Geniet van flexibele, luchtige en glanzende krullen.

Echosline is een van de toonaangevende professionele kappersmerken die haarverzorgings- en stylingcosmetica creëert. Het merk is in Italië gecreëerd door Petteon Cosmetics met het hoogste niveau van haarverzorging in gedachten. Wetenschap en technologie, evenals de zorg voor gezond en mooi haar, spelen een grote rol bij de creatie van Echosline producten.