ECHOSLINE - ARGAN - Shampoo | 1000 ml.

Door dit product te kopen verzamel je 7 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 7 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,14.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Echosline
Capacity
1000ml
Productsoort
Shampoos
ean13
8008277246123

Meer informatie

De nieuwe haarverzorgingslijn van Echosline is een propositie voor veganisten. Het Argan System ritueel is ontwikkeld voor droog, uitgedroogd en dof haar. Een complex van delicate lijnzaad- en arganolie creëert een ideale basis om problematisch haar te voeden, regenereren en verzachten. Arganolie staat bekend om zijn prachtige voedende eigenschappen en verbetert snel de conditie en conditie van het haar dankzij het gehalte aan onverzadigde vetzuren. De productformule is verrijkt met gehydrolyseerde sojaproteïnen, waardoor de shampoo zacht reinigt en gevoelig haar beschermt tegen schadelijke externe factoren. Het is een beschermend schild voor futloos, dof en droog haar. Het product is perfect voor verzorging na het zwemmen in zee of zwembad. De shampoo heeft een pH van 5,5-6,0 en het grote voordeel is dat het geen siliconen, sulfaten, SLS en SLES bevat.

- Bestemd voor droog, dof haar

- Reinigt mild

- Hydrateert en voedt

- Geeft glans

- Bevat arganolie en lijnzaad

- Het heeft een pH van 5,5-6,0

- Vrij van SLS, SLES en sulfaten

- Bevat ingrediënten van natuurlijke oorsprong 95%

- De verpakking is voor 95% biologisch afbreekbaar

Hoe te gebruiken: Breng een geschikte hoeveelheid shampoo aan op vochtig haar. Emulgeren en vervolgens grondig uitspoelen met lauw water. Herhaal de handeling indien nodig.

Resultaat: Haar vol leven en vitaliteit.

Echosline is een van de toonaangevende professionele kappersmerken die haarverzorgings- en stylingcosmetica creëert. Het merk is opgericht in Italië door Petteon Cosmetics met het hoogste niveau van haarverzorging in gedachten. Wetenschap en technologie, evenals de zorg voor gezond en mooi haar, spelen een belangrijke rol bij de creatie van Echosline producten.