ECHOSLINE - KARBON 9 Charcoal - Shampoo | 350 ml.

Door dit product te kopen verzamel je 5 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 5 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,10.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Echosline
Capacity
350ml
Productsoort
Shampoos
ean13
8008277234977

Meer informatie

Elke dag wordt het haar blootgesteld aan de schadelijke effecten van externe factoren. Overmatig gebruik van thermische hulpmiddelen, chemische behandelingen of zelfs te vaak wassen van het haar kan een destructief effect hebben op de haarschubben, waardoor ze broos, droog of dof worden. De Karbon 9-serie van Echosline is een lijn ontgiftende en reinigende behandelingen op basis van actieve kool, verrijkt met een mengsel van extracten van 9 revitaliserende planten: 3 oliën met beschermende en hydraterende eigenschappen (baobab, zwarte komijn, neem), 3 extracten van exotische vruchten die het haar energie geven (mango, papaja, ananas) en 3 reinigende kruidenextracten (brandnetel, salie, duizendblad). Organische actieve kool, bekend om zijn antibacteriële en reinigende eigenschappen, heeft het vermogen om gifstoffen te absorberen die schadelijk zijn voor de hoofdhuid en het haar. De shampoo reinigt het haar van resten van stylingproducten en geeft het vitaliteit, zachtheid en glans. Het verwijdert vuil en stedelijk bezinksel, evenals vervuiling veroorzaakt door externe factoren.

- Reinigt zowel de hoofdhuid als het haar

- Reguleert de talgafscheiding

- Het heeft een ontgiftende werking

- Het heeft een 100% veganistische samenstelling

- Bevat geen siliconen, parabenen en sulfaten

- Geeft zachtheid en glans

- Formule op basis van organische actieve kool

- Regenereert en voedt

- Vergemakkelijkt het kammen

Hoe te gebruiken: Meet de juiste hoeveelheid shampoo af, breng aan op het haar. Emulgeren en vervolgens grondig uitspoelen met lauw water. Herhaal de handeling indien nodig.

Resultaat: Grondig gereinigd haar, voorbereid op verdere verzorging.

Voor spectaculaire effecten kun je je verzorging aanvullen met andere producten uit de Karbon9-lijn.

Echosline is een van de toonaangevende professionele kappersmerken die haarverzorgings- en stylingcosmetica creëert. Het merk is opgericht in Italië door Petteon Cosmetics met het hoogste niveau van haarverzorging in gedachten. Wetenschap en technologie, maar ook de zorg voor gezond en mooi haar, spelen een grote rol bij de creatie van Echosline producten.