Schwarzkopf Bonacure - SCALP SOOTHING Shampoo | 1000 ml.

Door dit product te kopen verzamel je 21 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 21 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,42.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Schwarzkopf Professional
Capacity
1000ml
Productsoort
Shampoos
ean13
4045787998412

Meer informatie

Ontdek verlichting en comfort voor je hoofdhuid met Schwarzkopf Bonacure Scalp Soothing. Deze geavanceerde shampoo is ontworpen voor dagelijkse verzorging die de hoofdhuid kalmeert en beschermt, terwijl de toekomstige kwaliteit van je haar wordt gegarandeerd.

De shampooformule bevat Superfood Complex , verrijkt met boerenkool en madecassoside . Boerenkool, bekend om zijn voedende en regenererende eigenschappen, voorziet de hoofdhuid van essentiële vitaminen en mineralen. Madecassoside , een actief ingrediënt uit Centella Asiatica, staat bekend om zijn ontstekingsremmende en kalmerende eigenschappen, die ontstekingen effectief bestrijden en irritaties verzachten. Schwarzkopf Bonacure Scalp Soothing Soothing Hair Shampoo reinigt niet alleen, maar creëert ook optimale omstandigheden voor een gezonde haargroei en verzekert de toekomstige kwaliteit van het haar. Regelmatig gebruik van de shampoo draagt bij aan een zichtbare verbetering van de conditie van de hoofdhuid, waardoor het haar sterker, gezonder en glanzender wordt.

Bonacure productserie van Schwarzkopf is een lijn die is gecreëerd voor uitgebreide haarverzorging. Elk product combineert geavanceerde technologie en luxe ingrediënten om uitzonderlijke resultaten te leveren. Schwarzkopf Bonacure Scalp Soothing Shampoo is de perfecte oplossing voor iedereen die wil zorgen voor de gezondheid van zijn hoofdhuid en elke dag wil genieten van mooi haar.

- Reinigt de hoofdhuid op milde wijze

- Het heeft een verzachtende en kalmerende werking

- Helpt het juiste hydratatieniveau te herstellen

- Voedt en versterkt het haar

Grijp naar Schwarzkopf Bonacure Scalp Soothing Soothing Hair Shampoo en ervaar echt comfort en verlichting. Dankzij dit product wordt je hoofdhuid gezond en ziet je haar er prachtig en vol leven uit.

Hoe te gebruiken: Breng de juiste hoeveelheid shampoo aan op nat haar. Laat 2 minuten intrekken en spoel daarna grondig uit met lauw water.

Resultaat: Hoofdhuid gereinigd. Haar merkbaar gescheiden van de wortels.

Schwarzkopf Professional is een van de grootste cosmeticabedrijven op de wereldmarkt. Het is aanwezig in 125 landen over de hele wereld. Het merk presenteert een breed assortiment producten voor haarverzorging, styling en kleuring. Iedereen vindt er cosmetica die is afgestemd op de behoeften van het haar. Ook kappers zullen hun kapsalon voorzien van producten die nodig zijn voor het dagelijkse werk.