Schwarzkopf Bonacure - ROOT ACTIVATING Shampoo | 250 ml.

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,16.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Schwarzkopf Professional
Capacity
250ml
Productsoort
Shampoos
ean13
4045787998337

Meer informatie

Ontdek de kracht van sterk en gezond haar met Schwarzkopf Bonacure Root Activating Shampoo. Deze innovatieve shampoo is ontwikkeld om de haargroei te stimuleren en het haar vanaf de wortels te versterken. De shampooformule is verrijkt met biotine, ook bekend als vitamine B7, die een sleutelrol speelt in het behoud van gezond haar. Biotine ondersteunt het natuurlijke celvernieuwingsproces, versterkt de haarzakjes en voorkomt haaruitval. Regelmatig gebruik van shampoo met biotine helpt het volume van het haar te vergroten, waardoor het er gezond en levendig uitziet. Schwarzkopf Bonacure Root Activating Shampoo reinigt niet alleen de hoofdhuid en het haar, maar stimuleert ook de microcirculatie, wat een betere voeding van de haarzakjes bevordert. Hierdoor groeit het haar sterker en gezonder en is het beter bestand tegen beschadiging.

- Reinigt mild

- Ondersteunt de microcirculatie van de hoofdhuid

- Vermindert haaruitval al na 6 weken

- Versterkt het haar

Bonacure productserie van Schwarzkopf is een lijn die is gecreëerd voor uitgebreide haarverzorging. Elk product combineert geavanceerde technologie en luxe ingrediënten om uitzonderlijke resultaten te leveren. Schwarzkopf Bonacure Root Activating Shampoo is de perfecte oplossing voor iedereen die de haargroei wil stimuleren en elke dag wil genieten van een gezond uiterlijk.

Kies voor Schwarzkopf Bonacure Root Activating Shampoo met Biotine en ontdek het geheim van sterk, dik en gezond haar. Dankzij dit product ziet je haar er prachtig en vol leven uit, van de wortels tot in de punten.

Hoe te gebruiken: Breng de juiste hoeveelheid shampoo aan op nat haar. Laat 2 minuten inwerken en spoel daarna grondig uit met lauw water.

Resultaat: Hoofdhuid gereinigd. Haar merkbaar gescheiden van de wortels.

Schwarzkopf Professional is een van de grootste cosmeticabedrijven op de wereldmarkt. Het is aanwezig in 125 landen over de hele wereld. Het merk presenteert een breed assortiment producten voor haarverzorging, styling en kleuring. Iedereen vindt er cosmetica die is afgestemd op de behoeften van het haar. Ook kappers zullen hun kapsalon voorzien van producten die nodig zijn voor het dagelijkse werk.