Schwarzkopf Bonacure - ANTI-DANDRUFF Shampoo | 250 ml.

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,16.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Schwarzkopf Professional
Capacity
250ml
Productsoort
Shampoos
ean13
4045787998214

Meer informatie

Ontdek Schwarzkopf Bonacure Anti-Dandruff Shampoo, ontworpen om roos effectief te bestrijden en de balans van de hoofdhuid te herstellen. Deze innovatieve shampoo, verkrijgbaar in een fles van 250 ml, combineert een geavanceerde formule en luxe ingrediënten om je haar er gezond uit te laten zien en fris te laten aanvoelen. De shampooformule is verrijkt met AHA-zuur, dat bekend staat om zijn exfoliërende en regenererende eigenschappen. AHA-zuur verwijdert dode huidcellen op milde wijze, waardoor roos effectief verdwijnt en niet meer terugkomt. Daarnaast helpt het de hoofdhuid optimaal gehydrateerd te houden, wat bijdraagt aan de gezondheid en het comfort van de hoofdhuid.

Schwarzkopf Bonacure Antiroosshampoo werkt op twee fronten: het bestrijdt bestaande roos en voorkomt dat het opnieuw verschijnt. Regelmatig gebruik van de shampoo draagt bij aan een zichtbare verbetering van de conditie van de hoofdhuid en het haar, dat zacht, glanzend en vol leven wordt.

Bonacure productserie van Schwarzkopf is een lijn die is gecreëerd voor uitgebreide haarverzorging. Elk product combineert geavanceerde technologie en luxe ingrediënten om uitzonderlijke resultaten te leveren. Schwarzkopf Bonacure Anti-Dandruff Shampoo is de perfecte oplossing voor iedereen die worstelt met roos en wil genieten van een gezonde hoofdhuid en mooi haar.

- Reinigt de hoofdhuid mild maar effectief

- Verwijdert effectief zichtbare tekenen van roos

- Ontworpen voor de droge en vette hoofdhuid met neiging tot roos

- Het voegt elasticiteit toe aan het haar en geeft het een gezonde glans

Gebruik Schwarzkopf Bonacure Antiroos Shampoo en geniet elke dag van een schoon, fris en comfortabel gevoel. Dankzij dit product ziet je haar er gezond en mooi uit, zonder een spoor van roos.

Hoe te gebruiken: Breng de juiste hoeveelheid shampoo aan op nat haar. Laat 2 minuten intrekken en spoel daarna grondig uit met lauw water.

Resultaat: Hoofdhuid gereinigd.

Schwarzkopf Professional is een van de grootste cosmeticabedrijven op de wereldmarkt. Het is aanwezig in 125 landen over de hele wereld. Het merk presenteert een breed assortiment producten voor haarverzorging, styling en kleuring. Iedereen vindt er cosmetica die is afgestemd op de behoeften van het haar. Ook kappers zullen hun kapsalon voorzien van producten die nodig zijn voor het dagelijkse werk.