Schwarzkopf Bonacure R-TWO Shampoo | 250 ml.

Door dit product te kopen verzamel je 9 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 9 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,18.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Schwarzkopf Professional
Capacity
250ml
Productsoort
Shampoos
ean13
4045787949636

Meer informatie

Ontdek een nieuwe kwaliteit haarverzorging met de innovatieve Schwarzkopf Bonacure R-TWO Resetting shampoo. Dit unieke product is gecreëerd om het haar diep te reinigen en intensief te regenereren, zodat het er weer gezond uitziet en glanst. Dankzij de nieuwe Double technology Bonding shampoo verwijdert het niet alleen onzuiverheden, maar versterkt het ook de haarstructuur en biedt het langdurige bescherming tegen beschadiging. Double technology Bonding werkt op moleculair niveau en creëert dubbele bindingen in de haarstructuur, waardoor de sterkte en elasticiteit toenemen. Deze revolutionaire aanpak maakt het haar beter bestand tegen dagelijkse stressfactoren zoals warmtestyling en milieuverontreinigende stoffen.

De R-TWO productserie van Schwarzkopf Bonacure is ontworpen voor uitgebreide regeneratie en bescherming van het haar. Elk product in de serie, waaronder Resetting Shampoo , combineert geavanceerde technologie met luxe ingrediënten om uitzonderlijke resultaten te leveren. De R-TWO serie is een antwoord op de behoeften van mensen die op zoek zijn naar effectieve oplossingen voor de regeneratie van beschadigd, verzwakt en dof haar.

- Reinigt mild

- Beschermt gevoelig haar na chemische behandelingen

- Het haar wordt merkbaar sterker

- Verlengt de levenscyclus van het haar

- Voorkomt vochtverlies

- Vermindert broosheid en voorkomt afbreken van punten

Kies voor Schwarzkopf Bonacure R-TWO Resetting Cleansing and Regenerating Shampoo en geniet elke dag van gezond, glanzend haar. Dit is de ideale oplossing voor wie professionele verzorging wil in het comfort van thuis.

Hoe te gebruiken: Breng de juiste hoeveelheid shampoo aan op nat haar. Laat 2 minuten intrekken en spoel daarna grondig uit met lauwwarm water.

Resultaat: De haarschubben worden gereinigd en goed beschermd.

Voor een beter resultaat, gebruik in combinatie met andere Schwarzkopf Bonacure R-TWO producten.

Schwarzkopf Professional is een van de grootste cosmeticabedrijven op de wereldmarkt. Het is aanwezig in 125 landen over de hele wereld. Het merk presenteert een breed assortiment producten voor haarverzorging, styling en kleuring. Iedereen vindt er cosmetica die is afgestemd op de behoeften van het haar. Ook kappers zullen hun kapsalon voorzien van producten die nodig zijn voor het dagelijkse werk.