• Nieuw

Schwarzkopf Bonacure - Ant-Dandruff Serum | 100 ml.

Door dit product te kopen verzamel je 12 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 12 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,24.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Schwarzkopf Professional
Capacity
100ml
Productsoort
Serum
ean13
4045787998177

Meer informatie

Gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid. Dermatologisch getest serum voor de verzorging en verzachting van de geïrriteerde hoofdhuid met neiging tot roos. Dit is een lichte, niet-vette, balancerende vloeistof die zichtbare roos verwijdert, de huid beschermt tegen schadelijke externe factoren en de vorming van nieuwe roosuitbraken voorkomt. De veganistische formule met gebalanceerde pH, verrijkt met bessen en AHA bestrijdt roos effectief en geeft een gevoel van verlichting. Het kalmeert onmiddellijk de geïrriteerde huid en geeft een gevoel van verlichting en frisheid. Het basisproduct is het Superfood Complex, dat alleen maar voordelen biedt: vitamine A, B, C, K, antioxidanten, Omega-3- en Omega-6-zuren, AHA-zuur. Het product is vrij van siliconen en kunstmatige kleurstoffen, terwijl de verpakking recyclebaar is, omdat deze voor 91% uit gerecycled materiaal bestaat.

- Voorkomt de vorming van roos

- Vermindert ontstekingen

- Ondersteunt de beschermende barrière van de hoofdhuid

- Voorkomt roos

- Geschikt voor droge en vette hoofdhuid

- Brengt pH in balans

- Het heeft een veganistische formule

- Het heeft een zeer lichte, niet-vette consistentie

- Verpakking gemaakt van gerecycled materiaal

Hoe te gebruiken: Breng na gebruik van Bonacure Anti-Dandruff Shampoo het serum aan en wrijf het met ronddraaiende bewegingen in de hoofdhuid. Masseer de hoofdhuid tot het product volledig is opgenomen. Laten inwerken zonder te spoelen.

Gebruik het product systematisch, eenmaal per dag gedurende ten minste 6 weken om resultaat te boeken.

Resultaat: Kalmeerde hoofdhuid en verminderde zichtbaarheid van roos.

Schwarzkopf Professional is een van de grootste cosmeticabedrijven op de wereldmarkt. Het is aanwezig in 125 landen over de hele wereld. Het merk presenteert een breed assortiment producten voor haarverzorging, styling en kleuring. Iedereen vindt er cosmetica die is afgestemd op de behoeften van het haar. Kappers zullen hun kapsalons ook voorzien van producten die nodig zijn voor het dagelijkse werk.