• Nieuw

RefectoCil Eyebrow & eyelash color 1.1-GRAPHITE | 15 ml.

Door dit product te kopen verzamel je 5 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 5 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,10.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Capacity
15ml
Productsoort
Henna
ean13
9003877906971

Meer informatie

RefectoCil Gel Henna in tint 1.1 Graphite is een professionele gel henna, speciaal ontwikkeld voor het kleuren van wenkbrauwen en wimpers. Het is ideaal voor het neutraliseren van warme tinten in wenkbrauwen en wimpers, waardoor ze een koele, grafietachtige tint krijgen. Dit product is een ideale keuze voor mensen met van nature grijs of heel licht haar, maar ook voor degenen die een subtiel maar expressief effect willen bereiken op hun wenkbrauwen en wimpers.

- Koele, grafietachtige tint

- Langhoudend effect

- Nauwkeurig aan te brengen dankzij de gelconsistentie

- Veilige formule

- Professionele kwaliteit

RefectoCil Gel Henna 1.1 Graphit is een geweldige keuze voor mensen die hun wenkbrauwen en wimpers subtiel willen benadrukken door ze een koele, grafietachtige tint te geven. Henna kleurt niet alleen, maar voedt de haartjes ook, waardoor ze sterker en flexibeler worden. Het product is gemakkelijk te gebruiken, waardoor het zowel thuis als in de salon nauwkeurig kan worden aangebracht.

RefectoCil Gel Henna is zeer efficiënt, wat betekent dat één verpakking genoeg is voor vele toepassingen. Het is ideaal voor het kleuren van wenkbrauwen en wimpers, waardoor ze er natuurlijk uitzien en een langdurig effect hebben.

Hoe te gebruiken: Meng voor het verven ongeveer 2 cm henna met 10 druppels 3% waterstofperoxide met behulp van een spatel tot je een romige pasta krijgt. Het mengsel moet 5 tot 10 minuten inwerken, afhankelijk van hoe intens je de kleur wilt hebben.

RefectoCil is een merk van bekende en gewaardeerde producten voor de verzorging en kleuring van wenkbrauwen en wimpers. Hiermee kun je de omlijsting van je ogen verfraaien door de kleur en contouren te egaliseren of de conditie van de haartjes te verbeteren. RefectoCil cosmetica wordt met succes gebruikt in kapsalons en schoonheidssalons en in de thuisverzorging.