• Nieuw

RefectoCil Eyebrow & eyelash color 4.1-RED | 15 ml.

Door dit product te kopen verzamel je 5 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 5 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,10.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Capacity
15ml
Productsoort
Henna
ean13
9003877907152

Meer informatie

RefectoCil Gel Henna in tint 4.1 Rood is een professionele gel henna, ontworpen voor het kleuren van wenkbrauwen en wimpers. Dit product is een uitstekende keuze voor mensen die hun gelaatstrekken willen benadrukken met een intense, diepe kleur rood. Deze henna wordt speciaal aanbevolen voor mensen met rood haar of voor mensen die expressiviteit en een uniek karakter aan hun look willen toevoegen.

- Intense en langdurige kleur

- Gel consistentie

- Gebruiksveiligheid

- Professionele kwaliteit

Met RefectoCil Gel Henna 4.1 Rood krijg je een diepe, verzadigde kleur die de natuurlijke schoonheid van de ogen benadrukt. Henna kleurt het haar niet alleen, maar voedt het ook en maakt het flexibeler en sterker. Het product is gemakkelijk te gebruiken en kan nauwkeurig worden aangebracht, wat vooral belangrijk is bij wenkbrauwen en wimpers.

RefectoCil Henna is zeer efficiënt - één verpakking is genoeg voor vele toepassingen, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel professioneel als thuisgebruik. Het product is perfect voor gebruik op zowel wenkbrauwen als wimpers en biedt een natuurlijk effect en langdurige resultaten.

Hoe te gebruiken: Meng voor het verven ongeveer 2 cm henna met 10 druppels 3% waterstofperoxide met behulp van een spatel tot je een romige pasta krijgt. Het mengsel moet 5 tot 10 minuten inwerken, afhankelijk van hoe intens je de kleur wilt hebben.

RefectoCil is een merk van bekende en gewaardeerde producten voor de verzorging en kleuring van wenkbrauwen en wimpers. Hiermee kun je de omlijsting van je ogen verfraaien door de kleur en contouren te egaliseren of de conditie van de haartjes te verbeteren. RefectoCil cosmetica wordt met succes gebruikt in kapsalons en schoonheidssalons en in de thuisverzorging.