Schwarzkopf Bonacure R-TWO - Rescuing Treatment | 200 ml.

Geen spaarpunten voor dit product.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Schwarzkopf Professional
Capacity
200ml
Productsoort
masks
ean13
4045787949476

Meer informatie

Ontdek de kracht van intensieve regeneratie met het nieuwe Schwarzkopf Bonacure R-TWO Rescuing mask Treatment . Dit unieke, reconstruerende masker is ontwikkeld om de natuurlijke kracht, elasticiteit en glans van het haar te herstellen. Dankzij de innovatieve Double technology Bonding zorgt het product voor een effectieve reconstructie van de haarstructuur op moleculair niveau. Double technology Bonding werkt door het creëren van dubbele bindingen in de haarstructuur, waardoor de sterkte en elasticiteit aanzienlijk toenemen. Het masker dringt intensief door in de haarvezel, herstelt beschadigingen en versterkt het van binnenuit. Deze geavanceerde oplossing maakt het haar beter bestand tegen alledaagse stressfactoren, zoals warmtestyling, chemische behandelingen en milieuverontreinigende stoffen.

De R-TWO productserie van Schwarzkopf Bonacure is ontworpen voor uitgebreide regeneratie en bescherming van het haar. Elk product in deze serie, inclusief de Rescuing Mask Treatment , combineert geavanceerde technologie met luxe ingrediënten om uitzonderlijke resultaten te leveren. R-TWO is het antwoord op de behoeften van mensen die op zoek zijn naar effectieve oplossingen voor de regeneratie van beschadigd, verzwakt en dof haar.

- Bouwt intensief opnieuw op

- Repareert en versterkt het haar

- Maakt doorkammen en verder stylen gemakkelijker

- Verlengt het effect van de verzorging

- De formule belast het haar niet

Probeer Schwarzkopf Bonacure R-TWO Rescuing Treatment Intensive Reconstructing Mask en geniet van gezonder en sterker haar. Het masker is perfect voor gebruik in je thuis-wellness en geeft je haar de professionele verzorging die het nodig heeft om er elke dag mooi uit te zien.

Hoe te gebruiken: Breng het product aan op handdoekdroog haar. Laat het 10 minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit met lauwwarm water. Gebruik tot 2 keer per week (afhankelijk van hoe vaak je je haar wast).

Resultaat: Gevoed, versterkt en glanzend haar.

Voor een beter resultaat, gebruik in combinatie met andere Schwarzkopf Bonacure R-TWO producten.

Schwarzkopf Professional is een van de grootste cosmeticabedrijven op de wereldmarkt. Het is aanwezig in 125 landen over de hele wereld. Het merk presenteert een breed assortiment producten voor haarverzorging, styling en kleuring. Iedereen vindt er cosmetica die is afgestemd op de behoeften van het haar. Ook kappers zullen hun kapsalon voorzien van producten die nodig zijn voor het dagelijkse werk.