INEBRYA - ICE CREAM - ARGAN AGE - Scented Shield Spray | 100 ml.

Door dit product te kopen verzamel je 6 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 6 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,12.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Inebrya
Capacity
100ml
Productsoort
Serum
ean13
8008277263380

Meer informatie

Innovatieve haarconditioner uit de Ice serie Cream Argan Age voorkomt overmatig uitdrogen en ongewenste effecten van warmtestyling. haar schoonheid. Perfect voor droog, zeer droog, pluizig en uitgedroogd natuurlijk haar, gevoelig voor splijten en broze punten. De verzorgende ingrediënten in de crème zijn perfect bestand tegen externe factoren zoals overmatige blootstelling aan de zon, zout- en chloordeeltjes in water en smog.

Inebrya Ice Cream Scented Shield beschermt het haar tegen externe factoren door de haarvezel te revitaliseren, waardoor het er weer gezond uitziet. Het haar blijft gehydrateerd, zacht en aangenaam geparfumeerd. De lichte formule plakt niet aan het haar en laat er geen aanslag op achter. Het product is geschikt voor alle haartypes.

Inebrya producten Ice Cream zorgt niet alleen voor alle haartypes, maar ook voor het milieu. De fles is voor 97% gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic.

  • Vergemakkelijkt het kammen
  • No-rinse formule
  • Revitaliseert en voedt beschadigde lokken
  • Beschermt tegen externe factoren: zon, zout, chloor, smog
  • Hydrateert en versmelt de punten
  • Veganistische formule zonder sulfaten, siliconen, SLES en SLS

Hoe te gebruiken: Breng de conditioner aan op gewassen en handdoekdroog haar en verdeel het over de gehele lengte van het haar op een afstand van 15 cm. Niet uitspoelen, gebruik de conditioner op elk moment van de dag voor een betere bescherming.

Resultaat: Onmiddellijke vitaliteit, elasticiteit, glans en zachtheid. Biedt bescherming over de hele lengte van het haar.

Inabrya producten .

Inebrya is een merk van professionele haarverzorgingsproducten van de Italiaanse fabrikant Pettenon Cosmetics. Het biedt al meer dan 20 jaar innovatieve oplossingen voor haarverzorging, styling en kleuring. De formule van de producten garandeert effecten die de meest veeleisende stylisten zullen verrassen. Pettenon Cosmetics heeft een assortiment producten gecreëerd voor elk type, waarbij elk product de hoogste kwaliteit garandeert en een individueel effect achterlaat. Elk geselecteerd ingrediënt is getest op kwaliteit, effectiviteit en gebruiksveiligheid. De uitdrukking "Made in Italy" spreekt voor zich. Kwaliteit op het hoogste niveau.