CHI - NATURALS Hair & Body conditioner | 340 ml.

Geen spaarpunten voor dit product.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
CHI
Capacity
340ml
Productsoort
Conditioner
ean13
633911789018

Meer informatie

CHI Olive Organics combineert een schat aan natuurlijke ingrediënten en veelzijdigheid in gebruik voor een uitgebreide verzorging voor zowel je haar als je lichaam. Met deze innovatieve formule van CHI kun je gemakkelijk een gezonde huid en mooi haar krijgen, verrijkt met de voedende ingrediënten van olijfolie. Deze veelzijdige crème kan zowel op het haar als op het lichaam worden gebruikt, waardoor het de perfecte metgezel is in je dagelijkse verzorgingsroutine.

De formule op basis van natuurlijke ingrediënten, met de nadruk op de voedende en hydraterende eigenschappen van olijfolie, voorziet de huid en het haar van de nodige stoffen. Olijfolie hydrateert zowel haar als huid diep, voorkomt uitdroging en geeft het een gezonde uitstraling. Dankzij de vitaminen en antioxidanten in olijfolie krijgen de huid en het haar de nodige voedingsstoffen, waardoor hun conditie wordt ondersteund. De conditioner is delicaat en zacht voor de huid, waardoor het geschikt is voor gebruik op verschillende huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Het versterkt het haar, geeft het glans en vitaliteit, vermindert pluis en maakt het weer glad. Regelmatig gebruik van het product op het lichaam kan de elasticiteit van de huid helpen verbeteren, waardoor deze zacht en glad wordt. De conditioner heeft een lichte consistentie, waardoor hij snel wordt opgenomen en geen vettig laagje achterlaat. De subtiele geur van olijfolie zorgt voor een aangename ervaring tijdens het gebruik.

  • Intensieve hydratatie
  • Voeding
  • Huidversteviging
  • Herstelt de vitaliteit en glans
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Gemakkelijk en aangenaam in gebruik

Hoe te gebruiken: Breng een geschikte hoeveelheid aan op je handen en verdeel gelijkmatig over vochtig, gewassen haar. Om te gebruiken als een body wash, breng aan op een spons en masseer in de huid. Grondig uitspoelen.

Resultaat: Gevoed en glanzend haar, verbeterde huidconditie, hydraterend.

CHI Olive Organics Multi-Purpose Hair and Body Cream is een harmonieuze combinatie van natuur en wetenschap die een uitgebreide verzorging van je haar en lichaam mogelijk maakt. De veelzijdigheid maakt het een perfect dagelijks verzorgingsproduct dat op holistische wijze voor je schoonheid zorgt.

CHI is een merk dat behoort tot het Farouk Systems concern, dat ook de in Polen bekende BioSilk cosmetica produceert. De naam van het bedrijf komt van de naam van de oprichter - kapper Farouk Shami . CHI biedt professionele haarverzorgings-, styling- en kleurproducten en stylingtools. Het merk onderscheidt zich door innovatie. CHI staat voor Cationic Hydration Interlink - dit is een technologie die geïnspireerd is op ontdekkingen van de NASA en die gebruikt wordt in CHI haarstylingtools, die het haar zacht en glad maakt onder invloed van ionen die worden uitgezonden door de keramische coatings.