LUSSONI Natural Style houten ovale haarborstel

Geen spaarpunten voor dit product.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
LUSSONI
Quantity
1 pcs.
Productsoort
Combing Brushes
ean13
5903018919300

Meer informatie

Hout heeft een heilzame werking op het haar - het voorkomt statische elektriciteit en maakt het haar glad. De Natural Style houten borstel is gemaakt van beukenhout en is voorzien van twee soorten borstelharen: natuurlijk zwijn en nylon. Borstelharen van natuurlijk zwijn zijn gemaakt van keratine en daardoor sluiten ze de haarschubben tijdens het borstelen, wat zorgt voor gladheid en een gezond uitziende glans. Hoogwaardige nylon pinnen met antistatische eigenschappen scheiden en ontwarren het haar grondig.

Met de Natural Style ovale haarborstel met borstelharen van everzwijn kun je zelfs heel lang en heel dik haar effectief ontklitten.

Productkenmerken:

- Gemengde borstelharen garanderen een effectieve ontklitting,

- Het houten lichaam is duurzaam en milieuvriendelijk,

- Het pneumatische kussen zorgt voor zacht borstelen,

- Antistatische eigenschappen voor een fijne, gladde afwerking,

- Verkrijgbaar in drie verschillende vormen: paddle, ovaal, slank.

De borstels uit de Natural Style serie combineren uitstekende eigenschappen met een buitengewoon design. Hierdoor onderscheiden ze zich van andere kappersaccessoires.

LUSSONI by Tools For Beauty is een lijn professionele make-up en haarstyling accessoires ontwikkeld en ontworpen in samenwerking met stylisten, visagisten en kappers. Deze producten van hoge kwaliteit voldoen aan de behoeften van professionals en iedereen die uitstekende resultaten verwacht. De collectie bestaat uit functionele accessoires met een klassiek, tijdloos design, gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit.