LUSSONI Natural Style houten ronde borstel | Ø 50 mm.

Geen spaarpunten voor dit product.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
LUSSONI
Quantity
1 pcs.
Productsoort
Brushes modeling
ean13
5903018919256

Meer informatie

De Natural Style borstel is uitgerust met een speciaal ontworpen "Extreme Vent" borstelhuls. De holle, geventileerde borstelhuls met een uniek ventilatiesysteem zorgt voor een extreem goede luchtstroom. Hierdoor wordt het haar veel sneller en effectiever gestyled.

De borstel met een diameter van 50 mm is onmisbaar voor het stylen van lang en halflang haar. Door het grotere formaat is de borstel perfect om het haar aan de basis op te tillen en een volumineus effect te bereiken.

Productkenmerken:

- Unieke "Extreme Vent" constructie,

- Gemaakt van duurzaam beukenhout,

- Gemengde borstelharen zorgen voor uitstekende stylingresultaten,

- Keramische coating voor gelijkmatige warmteverdeling,

- Ergonomisch handvat bedekt met schuimvulling zorgt voor werkcomfort,

- Verwijderbare pin helpt het haar in secties te verdelen,

- Elegant ontwerp.

Bij de productie van Natural Style borstels zijn twee soorten haar gebruikt: wildzwijnhaar en nylon pinnen van de hoogste kwaliteit. Deze combinatie zorgt ervoor dat de borstel tijdens het stylen alle haarstrengen pakt, te beginnen bij de haaraanzet. Daarnaast sluiten de natuurlijke borstelharen de haarschubben en zorgen zo voor gladheid en glans. De keramische coating garandeert een snelle en gelijkmatige warmteverdeling langs de borstelbuis en beschermt het haar tegen oververhitting. De borstel is uitgerust met een afneembare pin om het haar gemakkelijk in secties te verdelen. De ergonomische handgreep met zachte schuimvulling zorgt voor comfortabel werken.

LUSSONI by Tools For Beauty is een lijn professionele make-up en haarstyling accessoires ontwikkeld en ontworpen in samenwerking met stylisten, visagisten en kappers. Deze producten van hoge kwaliteit voldoen aan de behoeften van professionals en iedereen die uitstekende resultaten verwacht. De collectie bestaat uit functionele accessoires met een klassiek, tijdloos design, gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit.