CHI - LUXURY - Black Seed Oil - Mask | 147 ml.

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,16.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
CHI
Capacity
147ml
Productsoort
masks
ean13
633911788462

Meer informatie

Ontdek het geheim van mooi en gezond haar met CHI LUXURY BLACK SEED OIL Moisturizing hair mask. Deze unieke formule is gemaakt om je haar intensieve verzorging en hydratatie te geven. Nu met zwarte komijnolie, biedt dit product een uitgebreide verzorging waar je haar dol op is.

Zwarte komijnolie, al eeuwenlang gewaardeerd om zijn ongeëvenaarde verzorgende eigenschappen, is het hoofdingrediënt van dit masker. Rijk aan waardevolle voedingsstoffen, vitaminen en mineralen, dringt zwarte komijnolie diep door in de haarstructuur en voedt het van binnenuit. Dankzij deze unieke mix van ingrediënten wordt het haar niet alleen intens gehydrateerd, maar krijgt het ook elasticiteit, zachtheid en een gezonde glans.

- Herstelt het juiste vochtgehalte van het haar

- Revitaliseert en verjongt het haar

- Biedt weerstand tegen externe factoren

- Maakt ze perfect glad en vergemakkelijkt het kammen

- Bevat geen parabenen

- pH op 3,5

- Bevat zwarte komijnolie, rijk aan onverzadigde vetzuren en antioxidanten, die verzwakt haar hydrateert en weer opbouwt, waardoor het er weer vitaal en gezond uitziet.

CHI LUXURY BLACK SEED OIL Moisturizing hair mask is een onvervangbaar product in de dagelijkse verzorging dat de natuurlijke kracht en schoonheid van je haar herstelt. Geef je haar wat het verdient - luxe verzorging met het CHI LUXURY BLACK SEED OIL masker.

Hoe te gebruiken: Masseer het masker in nat haar van halverwege de lengte tot in de punten. Laat 5 minuten inwerken. Grondig uitspoelen.

Resultaat: Gehydrateerd, versterkt, zichtbaar gladder en gezonder haar.

We raden aan om andere CHI Luxury Black Seed Oil cosmetica te gebruiken, die je dagelijkse haarverzorging aanvullen.

CHI is een merk dat behoort tot het Farouk Systems concern, dat ook de in Polen bekende BioSilk cosmetica produceert. De naam van het bedrijf komt van de naam van de oprichter - kapper Farouk Shami. CHI biedt professionele producten voor haarverzorging, styling en kleuring, maar ook stylingtools. Het merk onderscheidt zich door innovatie. CHI is een afkorting voor Cationic Hydration Interlink - het is een technologie geïnspireerd op ontdekkingen van de NASA die gebruikt wordt in CHI haarstylingtools, die het haar zacht en glad maakt onder invloed van ionen die door de keramische coatings worden uitgezonden.