• Nieuw

Schwarzkopf - BLONDME - Blonde Lifting | 60 ml.

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,16.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Schwarzkopf Professional
Capacity
60ml
Productsoort
bases
ean13
4045787367539

Meer informatie

Blond Lifting is een oplichtende crème voor natuurlijk en/of eerder opgestoken haar. De formule van het product maakt het mogelijk om het haar tot 5 niveaus op te lichten en is bedoeld voor basistinten van niveau 6 en lichter. Naast het oplichten geeft de crème de gewenste kleur in zes beschikbare tinten dankzij de inhoud van permanente pigmenten. Dankzij het verlaagde ammoniakgehalte voedt en regenereert de basis het haar tijdens de behandeling dankzij de technologie die de bindingen in de haarstructuur versterkt.

  • Verheldering tot 5 niveaus
  • Het gewenste effect van oplichten en tonifiëren
  • Zes prachtige tinten beschikbaar
  • Het heeft een verlaagd ammoniakgehalte
  • Geeft een stralende glans
  • Helderheid vanaf niveau 6 en helderder

Hoe te gebruiken: Meet de juiste hoeveelheid product af in een niet-metalen kom. Houd de verhouding 1:1 met de aanbevolen BlondMe Developer voor natuurlijke bases 6 of 7 - 12% en voor natuurlijke bases 8 of lichter - 9%.

Breng aan op vochtig haar direct na het bereiden van het mengsel. De door de fabrikant aangegeven duur van de kleurprocedure is 15-30 minuten, zonder extra warmtebron. Breng het mengsel royaal aan voor een langdurig kleureffect. Spoel het haar na de aangegeven tijd grondig uit en was het met een shampoo uit het BlondMe assortiment. Verzorgingsproducten uit de BlondMe serie aanbrengen.

Resultaat: Heldere, mooie blonde haarkleur.

BlondME cosmetics van Schwarzkopf biedt haarverzorgingsproducten in blondtinten, met als belangrijkste taak om het haar in goede conditie te houden en een prachtige, glanzende kleur te geven. Een brede selectie van producten voor thuisgebruik

en professioneel geeft je de mogelijkheid om een uitgebreide haarverzorging uit te voeren.

BlondMe lijn van kleurproducten heeft de volgende series:

Hi- Lighting - een verhelderende serie die goed werkt op zowel natuurlijk als gekleurd haar. Hiermee kun je tot 5 niveaus verhelderen.

Toning - een tonifiërende serie die bedoeld is voor opgelicht en natuurlijk haar op niveau 9 en lichter.

Bleach&Tone - een oplichtende toevoeging in één stap, gebruikt in combinatie met de BlondMe 9+ oplichter, waarmee je kunt oplichten en tonifiëren in één behandeling.

Lifting - hoogwaardige oplichtingsserie voor natuurlijk en eerder opgestoken haar. Hiermee kun je tot 5 niveaus lichter maken.

Lift&Blend - sterk verhelderende crème voor rijp haar. Maakt oplichten tot 4 niveaus en 100% dekking van grijs haar mogelijk.