K18 - PEPTIDE PREP - Pro Chelating Hair Complex | 300 ml.

Door dit product te kopen verzamel je 68 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 68 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,36.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
K18
Capacity
300ml
Productsoort
Medications
ean13
858511001456

Meer informatie

K18 PEPTIDE PREP CHELATING COMPLEX is een geavanceerde chelaatbehandeling, speciaal ontwikkeld voor haar dat een diepe reiniging en vernieuwing nodig heeft. Het product verwijdert effectief onzuiverheden, mineralen en afzettingen die de conditie en het uiterlijk van het haar negatief kunnen beïnvloeden. Het chelatieproces is een geavanceerde techniek die gebruik maakt van speciale stoffen, chelatoren genaamd, om metaalhoudende verontreinigingen en mineralen van het oppervlak van het haar en de hoofdhuid te verwijderen. Dit proces verloopt in verschillende stappen: Verwijdering van verontreinigingen: De chelator in de formule bindt zich aan metalen en mineralen zoals ijzer, koper en calcium, die zich kunnen ophopen in het haar als gevolg van hard water, milieuverontreinigende stoffen of het gebruik van stylingproducten. . Hierdoor neutraliseert en verwijdert het deze stoffen effectief. Na het binden van metalen onzuiverheden spoelt de chelator ze gemakkelijk en effectief uit, waardoor alle resten die de gezondheid en het uiterlijk van het haar kunnen aantasten worden verwijderd.

- Reinigt de haarschubben van schadelijke zware metalen

- Bereidt het haar voor op verdere verzorging

- Herstelt de luchtigheid

- Versterkt en regenereert

K18 PEPTIDE PREP CHELATING COMPLEX reinigt niet alleen, maar bereidt het haar ook voor op verdere verzorgingsbehandelingen en herstelt de balans en optimale conditie. Ondersteuning bij regeneratie: Het product ondersteunt ook het regeneratieproces van het haar en bereidt het voor op andere preparaten, zoals maskers of conditioners, die effectiever kunnen werken na het verwijderen van ongewenste afzettingen.

Hoe te gebruiken: Schud de fles goed voor gebruik. Zet het mondstuk op de "aan" stand en spray op droog haar, gelijkmatig over alle lokken. Kam vervolgens je haar om het product gelijkmatig te verdelen. Laat de chelator 4 minuten inwerken en ga dan verder met het aanbrengen van de K18 PRO mist en verdere chemische behandelingen, indien gepland. Na het voltooien van alle stappen, was je je haar met water en breng je het K18 PRO masker aan. In geval van intense minerale opbouw: Als je merkt dat je haar bijzonder vol zit met afzettingen, kun je na 4 minuten behandeling warmte toevoegen of indien nodig de behandelingstijd verlengen tot 30 minuten. Was je haar na de behandeling met K18 PEPTIDE PREP ontgiftende shampoo.

Resultaat: Versterkte, gevoede en maximaal gehydrateerde lokken na het eerste gebruik.

Ontdek de hele serie haarverzorgingscosmetica voor een professionele meerfasige regeneratie van beschadigd haar - allemaal in het comfort van je eigen huis!

K18 Hair is een volledig nieuwe categorie haarproducten die gebruik maakt van biomimetische verzorging die de schade veroorzaakt door bleken, kleuren en warmtestyling ongedaan maakt, terwijl individuele haarvezels op moleculair niveau opnieuw worden opgebouwd.