Goldwell STYLESIGN - HAIRSPRAY - STRONG HAIRSPRAY | 75 ml.

Door dit product te kopen verzamel je 4 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 4 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Goldwell
Capacity
75ml
Productsoort
Spray
ean13
4021609520504

Meer informatie

De haarlak biedt een sterke en onmiddellijke fixatie en is ook verantwoordelijk voor het beschermen van het kapsel tegen vocht tot 72 uur lang. Het werkt goed voor het toevoegen van volume. Het product geeft het haar een glanzend effect. Dankzij de eigenschappen is het bestand tegen wind en andere weersomstandigheden en blijft je haar de hele dag intact.

- Sterke fixatie

- Verhoogt het volume

- Beschermt het haar tegen vocht en wind

- Voegt glans toe

- Flexibele stijfheid

Nieuwe verpakking, met een lager gewicht, waarbij minder grondstoffen worden gebruikt. Bovendien is de hoeveelheid plastic in de dop verminderd. Het product bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong, noch sulfaten of minerale olie.

Hoe te gebruiken: Breng de spray aan op droog haar met een afstand van ongeveer 30 cm.

Resultaat: Sterke fixatie met behoud van elasticiteit en glans.

De StyleSign lijn geeft maximale versteviging aan het kapsel zonder het haar aan elkaar te plakken of te verzwaren. Met de cosmetica kun je niet alleen verfijnde kapsels creëren, maar je haar ook beschermen tegen beschadiging. De lijn is vernieuwd door een nieuw, elegant design en het gebruik van nieuwere technologieën en verbeterde formules. Perfect Hold cosmetica zorgen voor een flexibele fixatie van het kapsel terwijl ze het haar beschermen tegen vocht.