MAYBELLINE COLOSSAL EYELINER KAJAL Eyeliner Black 0.35g

Door dit product te kopen verzamel je 5 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 5 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,10.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Capacity
0,3g
Productsoort
Eyeliner
ean13
3600531084806

Meer informatie

MAYBELLINE COLOSSAL EYELINER KAJAL is een perfect hulpmiddel voor het creëren van intens zwarte, expressieve oogmake-up die de hele dag blijft zitten. Dit unieke potlood is gemaakt om een diep, opvallend effect te geven, perfect voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. De formule van COLOSSAL EYELINER KAJAL is extreem zacht en romig, waardoor het gemakkelijk en precies aan te brengen is zonder de tere huid rond de ogen te irriteren. Dankzij de intens zwarte kleur accentueert het potlood de ogen perfect en voegt het drama en expressiviteit toe.

De uitzonderlijke duurzaamheid van dit potlood betekent dat je make-up tot wel 12 uur blijft zitten zonder uit te lopen of te vervagen. Het is ideaal om precieze lijnen te trekken op het ooglid en om aan te brengen op de waterlijn, zodat je verschillende effecten kunt creëren - van een klassieke, subtiele contour tot een intense smokey eye look.

- Trekt een precies lijntje

- Geeft een langdurig effect

- Blijft tot 12 uur op het ooglid zitten

- Het vlekt of vervaagt niet

- Het heeft een comfortabele, zachte punt

Hoe te gebruiken: Het potlood kan worden gebruikt om een nauwkeurig lijntje te trekken van de binnenste naar de buitenste ooghoek. Je kunt het ook gebruiken om smokey eye make-up te creëren.

Resultaat: Uitgelichte, expressieve, donkere oogmake-up.

Make-up producten van Maybelline waarmee je elke dag perfecte make-up kunt creëren.

Het merk Maybelline New York is een van de leiders op de cosmeticamarkt in de VS. Het maakt al jaren gebruik van de huidige trends in de modewereld. Maybelline is geïnspireerd door moderne, zelfbewuste vrouwen. Het doel is om natuurlijke, vrouwelijke schoonheid te benadrukken. Geavanceerde, innovatieve productformules garanderen een hoge kwaliteit van de aangeboden make-up en nagellak.