ECHOSLINE - CURL - Fluid | 200 ml.

Geen spaarpunten voor dit product.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Echosline
Capacity
200ml
Productsoort
fluids
ean13
8008277246239

Meer informatie

Actieve veganistische fluid, gecreëerd om krullend en golvend haar te versterken, definiëren en de elasticiteit te herstellen. Gehydrolyseerde quinoa, waarop de formule van het product is gebaseerd, vergemakkelijkt het stylen, verbetert de houdbaarheid en geeft het haar een gezonde uitstraling. Met de vloeibare formule kun je de krul benadrukken en elasticiteit en ongelooflijk volume garanderen. De Echosline Veg serie is gebaseerd op 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en bevat geen SLS, SLES en parbens.

- Voorkomt en bestrijdt pluis

- Benadrukt de krul van het haar

- Creëert en definieert krullen

- Geeft glans

- Het heeft een lichte formule

- Houdt medium (2/4)

- Bevat geen SLS, SLES en parabenen

- Bevat 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Hoe te gebruiken: Breng een geschikte hoeveelheid van het product aan op handdoekdroog haar. Druk het in je haar en begin dan met drogen met een föhn met een diffuser of laat het natuurlijk drogen. Het product hoeft niet uitgespoeld te worden. De vloeistof kan de volgende dag ook op droog haar worden gebruikt om de krul op te frissen.

Resultaat: Mooie, gedefinieerde, volumineuze krullen zonder pluis

Echosline is een van de toonaangevende professionele kappersmerken die haarverzorgings- en stylingcosmetica creëert. Het merk is opgericht in Italië door Petteon Cosmetics met het hoogste niveau van haarverzorging in gedachten. Wetenschap en technologie, maar ook de zorg voor gezond en mooi haar, spelen een grote rol bij de creatie van de producten van Echosline.