ECHOSLINE - CURL - Mask | 300 ml.

Geen spaarpunten voor dit product.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Echosline
Capacity
300ml
Productsoort
masks
ean13
8008277246208

Meer informatie

Krullend en golvend haar heeft vocht en de juiste verzorging nodig om definitie en elasticiteit te behouden. Het masker, verrijkt met sheaboter en quinoa, vergemakkelijkt het kammen en ontwarren van het haar, vergemakkelijkt het stylen en, het allerbelangrijkste, zorgt voor het juiste vochtgehalte. De productformule heeft een geconcentreerde consistentie, maar belast de huid niet. Krullen worden nog elastischer en elastischer en het probleem van pluizen wordt geëlimineerd. Shea-extract is een effectieve, voedende en verzachtende natuurlijke olie, terwijl gehydrolyseerde quinoa als multifunctioneel ingrediënt de opname en het behoud van voedingsstoffen verbetert, waardoor krullend haar kracht krijgt en er gezond uitziet. De geweldige eigenschap van het product zijn de antistatische eigenschappen. Het masker is een onvervangbaar product in de dagelijkse verzorging van veeleisend krullend en golvend haar.

- Ontworpen voor krullend en golvend haar

- Maakt kammen makkelijker en ontwart krullen

- Biedt bescherming tegen pluizen

- Bestrijdt statische elektriciteit

- Geeft luchtigheid en flexibiliteit

- Hydrateert en optimaliseert het vochtgehalte in het haar

- Geeft glans

- Beschermt tegen schadelijke externe factoren

- Bevat geen SLS, SLES en parabenen

- Bevat 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Hoe te gebruiken: Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op gewassen en handdoekdroog haar. Verdeel over de gehele lengte van het haar met een kam met brede tanden. 3-5 minuten laten inwerken en daarna grondig uitspoelen met lauwwarm water.

Resultaat: Geniet van flexibele, luchtige en glanzende krullen.

Echosline is een van de toonaangevende professionele kappersmerken die haarverzorgings- en stylingcosmetica creëert. Het merk is in Italië gecreëerd door Petteon Cosmetics met het hoogste niveau van haarverzorging in gedachten. Wetenschap en technologie, evenals de zorg voor gezond en mooi haar, spelen een grote rol bij de creatie van Echosline producten.