CHI - INFRA Thermal Protective Treatment | 59 ml.

Door dit product te kopen verzamel je 4 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 4 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
CHI
Capacity
59ml
Productsoort
Conditioner
ean13
633911650097

Meer informatie

CHI INFRA TREATMENT is een uniek product dat je haar op een uitgebreide en effectieve manier verzorgt. Deze thermobeschermende conditioner is ontwikkeld door het merk CHI, dat bekend staat om zijn innovatieve haarverzorgingsoplossingen. De formule van deze conditioner is gebaseerd op geavanceerde technologie die het haar niet alleen hydrateert, maar ook beschermt tegen de schadelijke effecten van hoge temperaturen, zoals föhnen of steilen. Hierdoor blijft je haar gezond, zacht en glanzend, zelfs na blootstelling aan hitte.

De conditioner bevat voedingsstoffen die diep in de haarstructuur doordringen, het van binnenuit herstellen en de conditie versterken. Dankzij regelmatig gebruik is het haar beter bestand tegen mechanische beschadiging en makkelijker te stylen.

- Versterkt de kracht en elasticiteit van het haar

- Bouwt de interne structuur van het haar opnieuw op

- Hydrateert en voedt ze

- Beschermt het haar en verlengt de houdbaarheid van de kleur

- Beschermt tegen thermische schade

Het bevat waterige kationische bindingen die dankzij de opwekking van infrarood licht diep doordringen in de interne structuur van het haar en het haar een evenwichtige conditie en hydratatie geven dankzij de toevoeging van zijde en aminozuren.

Hoe te gebruiken: Na het wassen van je haar met CHI Infra shampoo, breng je de conditioner aan over je hele haar en verdeel je het grondig met je handen. Laat het 2-5 minuten intrekken en spoel het daarna uit.

Resultaat: Sterk, glanzend en gevoed haar.

Het wordt aanbevolen om de vochtinbrengende behandeling te combineren met andere producten uit de CHI Infra serie, in het bijzonder met de vochtinbrengende shampoo uit deze lijn.

CHI is een merk dat behoort tot het Farouk Systems concern, dat ook BioSilk cosmetica produceert, bekend in Polen. De naam van het bedrijf komt van de naam van de oprichter - kapper Farouk Shami. CHI biedt professionele producten voor haarverzorging, styling en kleuring, maar ook stylingtools. Het merk onderscheidt zich door innovatie. CHI is een afkorting voor Cationic Hydration Interlink - het is een technologie geïnspireerd op ontdekkingen van de NASA die gebruikt wordt in CHI haarstylingtools, die het haar zacht en glad maakt onder invloed van ionen die door de keramische coatings worden uitgezonden.