Goldwell SYSTEM - Developer - 6% 20 Vol. | 100 ml.

Door dit product te kopen verzamel je 2 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 2 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,04.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Goldwell
Capacity
100ml
Productsoort
oxidants
ean13
4021609661672

Meer informatie

Een haarkleuring is een grote verandering van imago. Als je er goed uit wilt zien in een nieuw kapsel, vergeet dan niet de beste hoogwaardige cosmetica te kiezen die je lokken een gezonde en mooie look geeft in een nieuwe intense tint. De basis van kleuren is de combinatie van kleur met lotion. Goldwell System Developer 6% is speciaal ontwikkeld voor intense, langhoudende kleurresultaten met een uitstekende glans en glans. Verrijkt met BondPro + technologie, die zorgt voor de nodige bescherming tijdens het kleurproces. Het product is speciaal ontwikkeld voor gebruik met Topchic kleurstoffen en Oxycur Platinum lightener .

- Het heeft een vloeibare, crèmige consistentie.

- Geeft een langdurig kleureffect

- Ontworpen voor permanente kleuring met TopChic en Oxycur Platinum

- Gebaseerd op BondPro + technologie

- Biedt bescherming tijdens de kleurprocedure

- Het heeft een concentratie van 6% (20 VOL.)

Hoe te gebruiken: Volg de instructies op de verpakking en meng de juiste verhoudingen van kleurstof en lotion , breng vervolgens aan op het haar en wacht de aangegeven tijd. Het product is bedoeld voor professioneel gebruik.

Resultaat: Glanzend haar met een intense, mooie kleur.

Ontdek het hele assortiment haarproducten van GOLDWELL om elke dag te zorgen voor schoonheid en gezondheid.

Goldwell is een bekend, populair en vertrouwd merk van professionele haarverzorgings-, styling- en kleurcosmetica voor haar. Het motto van het merk is "We think stylist" en gaat over het luisteren naar de behoeften van haarstylisten over de hele wereld en het gebruiken van hun passie voor hun werk. Nauwe relaties met de kapperswereld hebben ervoor gezorgd dat Goldwell al meer dan 50 jaar tot de marktleiders behoort.