GOLDWELL SYSTEM BONDPRO+ | Hair Color Remover | 12 x 30 gr.

Door dit product te kopen verzamel je 27 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 27 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,54.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Goldwell
Capacity
360ml
Productsoort
concentrates
ean13
4021609661573

Meer informatie

Goldwell System BondPro + Hair Color Remover is een ontkleuringsconcentraat, verkrijgbaar in handige sachets. Het product is ontworpen voor professionele haarverzorging en biedt niet alleen effectieve kleurverwijdering, maar ook uitgebreide bescherming en regeneratie van de haarstructuur. Dankzij het CanvasRenew System verwijdert het product op milde en effectieve wijze kleur, waardoor het haar wordt voorbereid op een nieuwe kleuraanbrenging.

BondPro + technologie beschermt de haarbindingen tijdens het ontkleuringsproces, minimaliseert schade en ondersteunt een gezonde haarstructuur. Het product versterkt het haar van binnenuit en voorkomt broosheid en verlies van elasticiteit. Goldwell System BondPro + Hair Color Remover is een betrouwbare oplossing voor professionals die hun klanten de hoogste kwaliteit kappersdiensten willen bieden. Dankzij het gebruik van geavanceerde technologieën garandeert het product niet alleen effectieve kleurverwijdering, maar ook verzorging van de conditie van het haar, waardoor het sterker en gezonder wordt.

- Verwijdert effectief oxidatieve kleur

- Irriteert natuurlijk haar niet

- Beschermt het haar tijdens het gehele proces

- Beschermt de bindingen

- Zeer efficiënt product

- Ammoniakvrije formule

Hoe te gebruiken: Meng Goldwell Topchic Developer Lotion 10 vol. 3% met Color concentrate Remover in een 2:1 verhouding. Breng de grondig gemengde massa aan op handdoekdroog haar.

De ontkleuringsbehandeling mag niet langer dan 30 minuten duren. Gebruik zonder verwarming tot het gewenste resultaat is bereikt. Vergeet niet je haar om de 5 minuten te controleren. Grondig uitspoelen, shampoo en conditioneren met Goldwell Dualsenses producten.

Resultaat: Haar na grondige ontkleuring, klaar voor verdere behandelingen.

Maak gebruik van het aanbod van andere Goldwell cosmetica om je haar een uitgebreide verzorging te geven.

Goldwell is een merk van professionele cosmetica voor haarverzorging, styling en kleuring. Al meer dan 50 jaar staat Goldwell vooraan bij de keuze van producten voor kapsalons. Motto: "We think " stylist " benadrukt het hoofddoel van het merk - het creëren van de beste cosmetica voor professionals.