Alfaparf - OXID'O - Gestabiliseerde Peroxide Crème 3% (10 Vol.) | 1000 ml.

Door dit product te kopen verzamel je 9 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 9 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,18.

  • Professionele merken
  • Concurrerende prijzen
  • Verkoop alleen aan professionals
  • Efficiënt voorraadbeheer

Bestel voor 10 uur op

Maandag Levering Donderdag
Dinsdag Levering Vrijdag
Woensdag Levering Zaterdag
Donderdag Levering Dinsdag
Vrijdag Levering Woensdag

Productdetails

Merk
Capacity
1000ml
Productsoort
oxidants
ean13
8022297160849

Meer informatie

Alfaparf Milano is momenteel marktleider op het gebied van professionele kappersdiensten. Het is gespecialiseerd in producten en oplossingen voor haar- en lichaamsverzorging.

ALFAPARF OXID'O Crème Oxidant 10 3% 1000 ml

Een veilige crème oxidant voor het oplichten en kleuren van het haar

Alfaparf OXID'O is een crèmig oxidatiemiddel dat zorgt voor een gelijkmatige en ongelooflijk effectieve kleuring. Deze oxiderende emulsie is bedoeld voor professionele Alfaparf Evolution kleurstoffen. Bevat zachte wassen die de haarstructuur beschermen tijdens het kleuren.

Dankzij de dichte, crèmige consistentie wordt het goed gecombineerd met de kleurstof, waardoor een perfect mengsel ontstaat, voor een nauwkeurige dekking; het loopt niet uit. Bij gebruik van de emulsie is het kleurmengsel glad; het wordt gelijkmatig verdeeld en het haar glanst prachtig. Het product heeft een aangename geur die het aanbrengen nog makkelijker maakt.

Het oxidatiemiddel is verkrijgbaar in verschillende concentraties (sterkte), die het uiteindelijke effect van de kleuring bepalen. Er zijn 4 concentraties beschikbaar:

- 10 Vol. (3%) - dekking en toon-op-toon kleuring of donkerder maken

- 20 Vol. (6%) - dekking en 1-toon lichter of grijs haar dekking

- 30 Vol. (9%) - dekking en 2-toon lichter maken

- 40 Vol. (12%) - dekking en 3-tonen oplichting, 4 en een halve toon - met het gebruik van Super Lightener kleuren en Stimulator 000SSS, 4 en een halve toon - met het gebruik van Pure Platinum, 5 tonen - met het gebruik van Platinum en OSP (oplichtende effect stimulator).

Gebruiksaanwijzing/ Hoe te gebruiken:
Meng de kleurstof met het oxidatiemiddel in een verhouding van 1:1,5 - 60 ml kleurstof + 90 ml oxidatiemiddel. Gebruik geen metalen potjes en gereedschap. Denk aan het beschermen van handschoenen. In laten trekken voor: 35 min.

Resultaat: Het effect van gelijkmatige en egale kleuring of oplichting zonder het haar te verzwaren.

Het product is te gebruiken met de professionele kleurstoffen van Alfaparf Evolutionof The Color Cube.